Līdz 23.05. aicinām pieteikties dalībai izstādē Alihankinta 2024 (Tampere) 1.-3.10.2024

Līdz 2305 aicinām pieteikties dalībai izstādē Alihankinta 2024 Tampere 13102024

Aicinām pieteikt dalību starptautiskajā apakšpiegādātāju izstādē Alihankinta 2024 (Tampere) MASOC kopīgu klastera* stendu ietvaros.

Pieteikumus gaidīsim līdz 23. maijam uz e-pastu masoc@masoc.lv

Izstāde Alihankinta ir vadošā rūpniecisko piegāžu izstāde Somijā un viena no nozīmīgākajām un pieprasītākajām šāda profila izstādēm Ziemeļvalstīs. Šogad izstāde notiks no 1. līdz 3. oktobrim. Izstādes tematika aptver visus galvenos rūpniecisko piegāžu virzienus. Galvenā izstādes mērķauditorija ir Somijas inženiernozaru uzņēmumu pārstāvji un profesionālie apmeklētāji, līdz ar to izstāde ir būtiska tiem uzņēmumiem, kas jau darbojas vai plāno aktivizēt darbību Somijas tirgū.

Detalizētāka informācija par izstādi atrodama tās mājas lapā: http://www.subcontractingtradefair.com

Esam rezervējuši to pašu ekspozīcijas laukumu, kas MASOC bija pieejams iepriekšējo izstāžu gados – divus stendus A un E hallēs. Kopīgo stendu ietvaros varam iekļaut līdz 10 uzņēmumiem!

Izmaksas, kā arī pieejamais ES fondu atbalsta apjoms tiks precizētas atkarībā no dalībnieku skaita un nepieciešamajiem papildus ieguldījumiem stendu izstrādē un uzstādīšanā. Šos praktiskos jautājumus apspriedīsim un vienosimies ar tiem uzņēmumiem, kas būs pieteikušies.

Pieteikties dalībai izstādē Alihankinta 2024 varat rakstot masoc@masoc.lv 
līdz 23. maijam ziņu, kurā iekļaujat
- Uzņēmuma nosaukumu
- Atbildīgo kontaktpersonu un tās pilnus kontaktus tālākai saziņai

Jautājumu gadījumā droši zvaniet vai rakstiet MASOC un klastera vadītājam Tomam Grīnfeldam +371 29409956; toms.grinfelds@masoc.lv vai masoc@masoc.lv 

* Projektu ''Mašīnbūves klasteris'' Nr. 5.1.1.2.i.0/3/24/A/CFLA/004 līdzfinansē Atveseļošanas fonds


Atgriezties uz sarakstu