LIAA aicina uzņēmumus pieteikt dalību Valsts prezidenta un ekonomikas ministra vizītē ASV 17-26/09/24

LIAA aicina uzņēmumus pieteikt dalību Valsts prezidenta un ekonomikas ministra vizītē ASV 17260924

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina inovatīvus un tehnoloģiski attīstītus uzņēmumus, tai skaitā no IKT, enerģētikas, loģistikas un aizsardzības nozarēm, kā arī dažādu nozaru apstrādes un ražošanas uzņēmums, pieteikties dalībai Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča un ekonomikas ministra Viktora Valaiņa plānotajā darba vizītē ASV, kas norisināsies šī gada 17.–26. septembrī.

Vizītes programma plānota četrās daļās dažādās ASV pilsētās: Sanfrancisko un tai blakus esošā Silīcija ieleja ir pasaules tehnoloģiju centrs, Denvera izceļas ar augošu tehnoloģiju un enerģētikas sektoru, Hjūstona ir enerģētikas galvaspilsēta, bet Sandjego ir koncentrēts liels skaits ar aizsardzības nozares uzņēmumiem. 

Valsts vizītes galvenie mērķi

  • Veidot kontaktus ar investoriem, potenciālajiem klientiem un ASV partneriem;
  • Jaunu sadarbības iespēju un Latvijas–ASV kopprojektu veidošana;
  • Iepazīt ASV tirgus iespējas un reģiona ekonomiskās tendences.

Pēc pieteikšanās valsts amatpersonu vizītei LIAA sazināsies ar pasākuma dalībniekiem, lai pārrunātu vizītes detalizēto programmu, kas šobrīd ir izstrādes stadijā. Tikšanās ar potenciālajiem investoriem un sadarbības partneriem tiks nodrošinātas iespēju robežās. 

Detalizētāka informācija, programma un pieteikšanās te: Uzņēmēju dalība Valsts prezidenta un ekonomikas ministra vizītē ASV (business.gov.lv)


Atgriezties uz sarakstu