16-17/10/24 STOKKER aicina pieteikt dalību metināšanas robotu prezentāciju pasākumā ATTA centrā

16171024 STOKKER aicina pieteikt dalību metināšanas robotu prezentāciju pasākumā ATTA centrā

Uzņēmumu pārstāvji, kuru darbība saistīta ar metināšanas tehnoloģiju izmantošanu, aicināti piedalīties metināšanas robotu prezentācijā vai nu 16., vai 17. oktobrī ATTA Konferenču centrā Rīgā.

Demonstrācijām tiks uzstādīti divi MIG un TIG metināšanas roboti.

Dalībnieki tiek aicināti ņemt līdzi sagataves/paraugus metināšanai, atsevišķām detaļām būs iespējams uz vietas sagatavot metināšanas programmu un detaļas testa režīmā sametināt. Parauga detaļām vēlamie maksimālie izmēri ne vairāk ka 400*400*300mm. Ražošanai šādu ierobežojumu nav, jo ir iespējamas dažādas robota komplektācijas. Nav vēlams izmantot paraugiem produkciju, par kuru ražotājs informāciju nevēlas publiskot, jo pasākums ir atklāts, tajā notiks fotografēšana un filmēšana.

Pasākuma mērķis ir informēt potenciālus klientus par to, cik vienkārši programmējams robots un kāds varētu būt ražotāja ieguvums izmantojot šo risinājumu. Risinājumu var izmantot melnā tērauda, nerūsējošā tērauda, kā arī alumīnija metināšanai.

Tehniskās detaļas, komplektācija, piegādes nosacījumi, cenas un citi jautājumi tiks apspriesti pasākuma laikā. Pasākumā piedalīsies gan Stokker, gan ražotāja – Voestalpine Bohler Welding pārstāvji.

Pasākums ir bezmaksas.

Abās dienās programma ir vienāda, taču nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās rakstot vladislavs.jurcenko@stokker.com un norādot ierašanās dienu (16. vai 17.10.) pārstāvēto uzņēmumu, dalībnieku skaitu un kontaktinformāciju.

Papildus informāciju par pasākumu un konsultācija par risinājumu saņemama pie
STOKKER produktu speciālista Vladislava Jurčenko +371 28147448; vladislavs.jurcenko@stokker.com


Atgriezties uz sarakstu